Endinsa’t en el nostre llegat històric i et mostrarem mil i un paratges que sens dubte encara no coneixes. Recorreràs paisatges singulars marcats per l’herència dels nostres avantpassats: arquitectura rural, art romànic, museus… Deixa-t’hi emportar!

El punt de sortida de tots els itineraris del Bus Turístic d’Andorra és la plaça Príncep Benlloch, 1, davant del Comú d’Andorra la Vella, amb parades al c. Bonaventura Armengol (punt de parada dels autobusos de línia), a Caldea (Escaldes-Engordany) i a la central d’autobusos d’Autocars Nadal, a l’av. Tarragona (Andorra la Vella).

Els itineraris de l’autobús turístic d’Andorra tenen una durada de mig dia, al matí, excepte els dissabtes, que inclouen el dinar al migdia i l’entrada als museus i les esglésies del recorregut. Durant els mesos de primavera, estiu i tardor (de juny a octubre) el bus turístic d’Andorra efectua set rutes. Surt tots els dies de la setmana, inclosos els dissabtes i els diumenges.

A bord del bus turístic aniràs sempre acompanyat d’un guia turístic oficial i disposaràs del teu propi aparell d’audioguia en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès).

 

Mapa dels llocs que podràs veure:

Captura

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.