Seguint el format dels darrers anys, és a dir amb la regularitat per davant de la velocitat, la 42a edició del ral·li d’Andorra Històric torna a instal·lar el seu quarter general a la capital del Principat, on tradicionalment s’havia celebrat la majoria d’edicions. Amb els punts de sortida i d’arribada, així com el parc tancat, ubicats al centre d’Andorra la Vella, el públic en general i els aficionats en particular podran gaudir dels vehicles amb tota comoditat.

L’itinerari es mantindrà en secret fins el primer dia de competició. La cursa està oberta a turismes i grans turismes clàssics, categories que inclouen vehicles fabricats entre el 1931 i el 1985, així com WRC, GT o altres cotxes de competició fabricats amb posterioritat però d’interès històric.

Dates i ubicació: 24 i 25 de setembre del 2016. Punt de sortida i d’arribada al pont de la Rotonda i parc tancat al parc central d’Andorra la Vella.

Organitzadors: Automòbil Club d’Andorra, amb el patrocini i la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella i Pyrénées Motors.

 

42è ral·li d’Andorra Històric

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.